HUGE Architecture Office is een multi-disciplinair architectenbureau, momenteel met kantoren in Nederland en China. Het is opgebouwd rond de belangrijkste disciplines architectuur, interieur ontwerp, master planning, met projecten in Nederland, Australië, Singapore, Korea en China. Het bedrijf begon de Chinese markt in 2009 te ontginnen, te beginnen in Shanghai. Met voltooide projecten in diverse grote steden in China, heeft HUGE uitstekende prestaties bereikt. HUGE heeft een goed begrip van de historische achtergronden en de cultuur van verschillende plaatsen rond China en tevens ook de behoeften van cliënten en ontwerpprocessen.

Het team is erkend voor zijn creativiteit, ervaring en hartelijke dienstverlening. Door de samenwerking van ervaren professionele ontwerpers met een wereldwijde diversiteit en internationale ervaring en een geïntegreerde toepassing van de disciplines, is HUGE voortdurend in staat om aanzienlijke waarde toe te voegen aan de ontwikkelingen van de klanten. HUGE’s ontwerp reis begint met een gezamenlijke verkenning van de algemene context van een project.

HUGE richt zich op lifestyle, bedrijfsplaatsen, gezondheidszorg, cultuur en onderwijs architecturaal ontwerp en planning. Onze verrichtingen dekken stedenbouwkundig ontwerp, mixed-use ontwikkelingen, winkelcentra, horeca, kantoren, bedrijventerreinen, onderwijs campussen, musea en ziekenhuizen, waarvan er velen zijn gepubliceerd door professionele media.

 
Copyright © 2022 HUGE Architecture Office. Alle rechten voorbehouden.